Villa Bed and Breakfast

Ferie i stilfulde omgivelser på Tåsinge

feriebolig Sydfyn, overnatning Tåsinge, Bed and breakfast Tåsinge, overnatning Svendborg, værelse Tåsinge, værelse Svendborg

Beliggenhed

Villa Bed and Breakfast befinder sig i den gamle skole i Bregninge på Tåsinge, ca. 6 km fra Svendborgs hyggelige stræder og havnen - og ca. 2 km fra dejlig badestrand. Den nuværende bygning fra 2012 er en rekonstruktion af den gamle skole og byder på moderne bekvemmelighed og stilfuld og hyggelig indretning.

Bed and Breakfast Svendborg, overnatning Svendborg, overnatning Tåsinge, værelse Tåsinge

Dobbeltværelse

I bor i et dobbeltværelse med eget bad, med kar og brus og der er eget tekøkken til rådighed med køleskab, opvaskemaskine, kogeplader, ovn mv. Derudover har i forhaven samt to terrasser til rådighed – en med bord og stole med udsigt over den store baghave samt en overdækket terrasse med loungemøbler. Gratis wifi og parkering i gården.

Skov og strand

Villa Bed and Breakfast ligger i det Sydfynske Øhav – på den skønne ø Tåsinge, lige udenfor Svendborg, hvor der er skov og strand lige om hjørnet. En dejlig udsigts vandretur starter 100 m fra den gamle skole og går hen over Tåsinge bakker med udsigt over Thurø, Svendborg og de andre sydfynske øer. Turen går ned til den helt bedårende skipperlandsby Troense.

Dansk kulturarv

Fortsætter man, kommer man bl.a. forbi Valdemars slot, Nørreskoven med minde om Elvira Madigan og Sixten Sparre samt Ambrosiusegen, inden man igen stiger op til toppen af Tåsinge og den gamle skole i Bregninge. Opdag området til fods, på cykel eller i bil. Du møder den danske kulturarv når den er bedst – beliggende i skøn natur.

Svendborg

Svendborg er en levende by, med et stort kultur- og koncertudbud og gågaderne indbyder til shopping og en drink på en fortovscafe eller lækker mad i en af de mange restauranter. Om sommeren er der musik og festivaller og havnen summer af liv og hygge.

Sydfynske øhav

Tåsinge ligger også perfekt hvis du vil på opdagelse på Langeland (14 km) eller besøge museerne og parken ved Egeskov slot (23 km). Eller tag færgen til en af de mange små øer i det sydfynske øhav. Fra sejlskibsbroen kan du tage på romantisk aftentur med en af de store gamle sejlskibe, på sundtur med veteranskibet Helge eller tage med en katamaran på øhop. Spørg i maritimt center.

PRISER

Dobbeltværelse m. bad: 850,- kr./nat ved en overnatning

Dobbeltværelse m. bad: 750,- kr/nat ved 2 overnatninger

Dobbeltværelse m. bad: 650,- kr/nat fra 3 overnatninger

Morgenmad på bakke: 85,- kr./person (kun ved 2 personer og ophold på min. 4 dage)

 

Prisen inkluderer:
Badeværelse m. brus og kar, tekøkken m. kogeplade/lille ovn og opvaskemaskine, spiseområde, opholdsområde, 2 terrasser, parkering, wifi, håndklæder, sengelinned

FACILITETER

Vi taler engelsk, tysk, fransk og dansk (skandinavisk)

PRISER

Dobbeltværelse m. bad: 650,- kr.

Morgenmad på bakke: 85,- kr. (kun ved ophold på min. 4 dage)

 

Prisen inkluderer:
Badeværelse m. brus og kar, tekøkken m. kogeplader/lille ovn og opvaskemaskine, spiseområde, opholdsområde, 2 terrasser, parkering,
wifi, håndklæder, sengelinned

 

FACILITETER

Vi taler engelsk, tysk, fransk og dansk (skandinavisk)

Helle Fog

Sundbrovej 57
5700 Svendborg

tlf. 24209329