Bed & Breakfast

I elegante omgivelser

Beliggenhed

Villa Bed and Breakfast befinder sig i den gamle skole i Bregninge på Tåsinge, ca. 6 km fra Svendborgs hyggelige stræder og havnen - og ca. 2 km fra dejlig badestrand. Den nuværende bygning fra 2012 er en rekonstruktion af den gamle skole og byder på moderne bekvemmelighed og stilfuld og hyggelig indretning.

Dobbeltværelse

I bor i et dobbeltværelse med eget bad, med kar og brus og der er eget tekøkken til rådighed med køleskab, opvaskemaskine, kogeplader, ovn mv. Derudover har i forhaven samt to terrasser til rådighed – en med bord og stole med udsigt over den store baghave samt en overdækket terrasse med loungemøbler. Gratis wifi og parkering i gården.

Skov og strand

Villa Bed and Breakfast ligger i det Sydfynske Øhav – på den skønne ø Tåsinge, lige udenfor Svendborg, hvor der er skov og strand lige om hjørnet. En dejlig udsigts vandretur starter 100 m fra den gamle skole og går hen over Tåsinge bakker med udsigt over Thurø, Svendborg og de andre sydfynske øer. Turen går ned til den helt bedårende skipperlandsby Troense.

Dansk kulturarv

Fortsætter man, kommer man bl.a. forbi Valdemars slot, Nørreskoven med minde om Elvira Madigan og Sixten Sparre samt Ambrosiusegen, inden man igen stiger op til toppen af Tåsinge og den gamle skole i Bregninge. Opdag området til fods, på cykel eller i bil. Du møder den danske kulturarv når den er bedst – beliggende i skøn natur.

Svendborg

Svendborg er en levende by, med et stort kultur- og koncertudbud og gågaderne indbyder til shopping og en drink på en fortovscafe eller lækker mad i en af de mange restauranter. Om sommeren er der musik og festivaller og havnen summer af liv og hygge.

Sydfynske øhav

Tåsinge ligger også perfekt hvis du vil på opdagelse på Langeland (14 km) eller besøge museerne og parken ved Egeskov slot (23 km). Eller tag færgen til en af de mange små øer i det sydfynske øhav. Fra sejlskibsbroen kan du tage på romantisk aftentur med en af de store gamle sejlskibe, på sundtur med veteranskibet Helge eller tage med en katamaran på øhop. Spørg i maritimt center.

PRISER

Dobbeltværelse m. bad: 650,- kr.

Morgenmad på bakke: 70,- kr./person

 

Prisen inkluderer:
Badeværelse, køkken, spisestue, 2 terrasser, parkering,
wifi, håndklæder, sengelinned

FACILITETER

Vi taler engelsk, tysk, fransk og dansk (skandinavisk)

Villa Fest og Møde
Villa Fest og Møde er stilfulde udlejningslokaler i unikke omgivelser med have og 2 terrasser til rådighed. Gå gennem det smukke indgangsparti op ad den flotte trappe til fest og mødelokalet på 1. salen. I det 120 m2 store lokale sidder i ved runde borde med udsigt til terrassen og den parklignende have.

Den gamle skole
Den stråtækte Bygning er fra 2012 og er en rekonstruktion af den gamle skole i Bregninge. De hyggelige og repræsentative omgivelser er opført og indrettet med eksklusive materialer, der respekterer den gamle byggestil fra den tidligere skole tilsat moderne elementer.

Stilfulde lokaler
Lokalet har højt til loftet og er udstyret med anretter / serveringskøkken / bar. Der forefindes toiletter ved siden af lokalet samt ved indgangshallen. På forespørgsel kan der lejes gæsteværelse med bad i umiddelbar forbindelse med lokalet på 1. salen.

Lejevilkår
Der betales depositum ved bestilling af lokalet der tilbagebetales efter arrangementet. Personer under 18 år kan ikke leje lokalet og der udlejes ikke til ungdomsfester. Lejen er eksklusiv rengøring og bortkomne eller ødelagte genstande vil blive modregnet i depositum.

PRISER

Dobbeltværelse m. bad: 650,- kr.

Morgenmad på bakke: 70,- kr.

 

Prisen inkluderer:
Badeværelse, køkken, spisestue, 2 terrasser, parkering,
wifi, håndklæder, sengelinned

 

FACILITETER

Vi taler engelsk, tysk, fransk og dansk (skandinavisk)

Sundbrovej 57
5700 Svendborg