Zellige og Bejmat, håndlavede terracotta fliser

Original håndlavede fliser i terracotta fra byen Fez i Marokko. Zellige flisen, som den hedder originalt, bliver lavet efter gamle overleverede teknikker, som daterer helt tilbage til 1100 tallet. Hver flise er unik og bliver fremstillet i flere størrelser som kvadratiske fliser, sildebensfliser og rektangulære fliser. Glaseringen påføres ved at flisen bliver dyppet i glasuren for at opnå en helt unik changering. Alle fliser har det helt særegne, at der ikke findes to helt identiske fliser. Dette betyder at ujævnheder, changering i glasuren samt mindre pletter er en del af udtrykket.

 

Alle priser er vejledende udsalgspriser per m2, inklusiv moms.

Klik på produktet for at se flere billeder

10x10 cm flisen fås både håndhugget og håndformet

Bestil gerne en farveprøve, da skærmgengivelsen aldrig er nøjagtig 

Zellige fliser 10x10 cm, håndformet

Zellige fliser 15x15 cm, håndformet

Væg- og gulvtegl, natur terrakotta

Sildebensfliser, Bejmat - fås i alle 16 farver

Sildeben2-5x20

Terracotta gulvtegl med glasur, fremstillet som Zellige fliser, efter de gamle håndværksteknikker fra byen Fez i Marokko.

Sildeben i ca. str. 5x20 cm, tykkelse ca. 20 mm

Hver flise er unik og fremstillet i hånden. Den changerende glasering opstår, idet fliserne bliver dyppet i hånden i glasuren. Alle fliser har det helt særegne, at der ikke findes to helt identiske fliser. Dette betyder at ujævnheder, changering i glasuren samt mindre pletter er en del af udtrykket.

1.990,00 DKK

Levering: 5-10 uger