Udendørs Fliser

Belægningsfliser til terrasser, altaner og udendørsarealer

Det er med stolthed, at Villa Fliser introducerer en helt ny flisetype til udendørs brug. Den nye udendørsflise er en revolutionering i måden, man kan udtrykke sig på i udendørsarealer. Med vores mange former, farver og mønstre kan man skabe sit eget personlige udtryk i sin have, på terrassen, altanen eller tagterrassen.

I 150 år har den traditionelle cementflise i tolags teknik givet liv og stemning i indendørs arealer, men det er første gang i verdenshistorien, at flisetypen bliver tilgængelig som en udendørsflise.

Som man kender det fra andre belægningssten kan Villas udendørsflise lægges direkte oven på stabilgrus, hvilket gør det nemt og enkelt at give sine udendørs arealer et nyt look.

Udendørsflisen findes desuden i en variant særligt til altaner og tagterrasser. Her kan udendørsflisen lægges hurtigt og nemt på flisefødder.

Udendørsflisen er en registreret specialflise, der kun findes hos Villa.

Udendørsfliserne fås i 30 farver. Se farvekollektion.

Klik på produktet for at se flere billeder. De viste udendørsfliser er kun eksempler og det anbefales at kontakte Villa Fliser for at høre mere om udendørsfliserne og de mange designs og muligheder.

Priserne er pr. m2 inkl. moms

Bestil en fliseprøve - husk at angive model, farve og evt. mønster

Villa Flisers udendørsfliser fremstilles principielt i den gamle europæiske tolagsteknik fra midten af 1800-tallet. Dog med en væsentlig forskel til indendørsfliserne, idet udendørsfliserne modsat indendørsfliserne, kan klare det nordiske vejrlig.

Mange kalder indendørsfliserne i tolagsteknik for marokkanske fliser, idet franskmændene bragte håndværksteknikken til Marokko omkring 1900. Udendørsfliserne er dermed en pendant til denne flisetype og Villa Fliser fremstiller udendørsfliserne i næsten de samme varianter som de marokkanske fliser, som indendørs cementfliserne populært kaldes i Danmark. Det gælder både hvad form, størrelse, farve og mønster angår. Dermed kan man få sin helt egen særlige udendørsflise uden ekstra omkostninger, hvilket er helt unikt.

Udendørsfliserne bliver fremstillet i hånden. Øverst på udendørsfliserne ligger et slidlag af granuleret marmor tilsat farvepigmenter, som giver flisen et flot og changerende farveudtryk. På undersiden af udendørsfliserne er der et meget tykt lag cement, der stabiliserer udendørsflisen.

Udendørsfliser i 30 farver

Under menupunktet farvekollektion finder du de 30 farver, som Villa Flisers udendørsfliser fremstilles i som standard. Villa Fliser har udviklet flisefarverne efter dansk design tradition og passende til det nordiske lys. Villa Flisers farver til udendørsfliser fremstilles i et miks af granuleret marmor tilsat lidt hvidt cement og vand samt farvepigmenter. Det til sammen, giver den ægte changerende og douchede farvenuance som er karakteristisk for Villa Flisers farver ved udendørsfliser. Samme farvemasse udgør også slidlaget i udendørsfliserne. Dette lag er ca. 4 mm tykt. Efter hærdning af udendørsfliserne i 5-6 uger er slidlaget så hårdt at de kan imprægneres. Udendørsfliserne er dermed færdige til benyttelse og modstandsdygtige overfor snavs. De håndlavede udendørsfliser hærder videre de næste måneder og opnår en styrke, der gør udendørsfliserne fra Villa til en af de allermest slidstærke fliser over hovedet.

De mange standardfarver hos Villa Fliser indenfor udendørsfliser gør at det sjældent er nødvendigt at fremstille særlige specialfarver til fliseprojekter. Ikke desto mindre er man som kunde meget velkommen med ens egen farveforestilling, som vi gerne udvikler custommade til jeres terrasse, altan eller tagterrasse med udendørsfliser fra Villa.